Pseudonym Jana Teodorika Doležala (1847-1901)
Text dotazu
Dobrý den.
Chci se optat jaký byl pseudonym Jana Teodorika Doležela
(1847-1901),lesníka,publicisty,zakladatele českého časopiseckého a
mysliveckého písemnictví (časopis ,,HÁJ",1872)
Odpověď
Dobry den,
bohuzel, v nam dostupnych zdrojich jsme nenasli informaci o pseudonymu pouzivanem Janem Teodorichem Dolezelem.
Zkuste se prosim obratit na Pamatnik narodniho pisemnictvi: Strahovské nádvorí 1/132, 118 38 Praha 1; tel.: 220 516 695; e-mail:
post@pamatniknarodnihopisemnictvi.cz.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
23.05.2008 11:23
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu