Problematika skryté reklamy v mediích, literatura
Text dotazu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda byste mi byli ochotní poradit s literaturou na téma "Problematika skryté reklamy v mediích", předem děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
knihy můžete vyhledávat ve volně přístupném elektronickém katalogu Národní knihovny ČR na www.nkp.cz, podle klíčových slov (předmětových hesel), katalogy a databáze, báze NKC - knihy.
Vybrali jsme na ukázku např. viz níže. Často je v knize o reklamě obecně i nějaká kapitola o reklamě skryté. Vy sám nejlépe pak posoudíte, zda se vám kniha hodí nebo ne. Předpokládáme, že literaturu potřebujete k nějaké školní práci.
Hlavni zahlavi      Sedlacek, Ondrej, 1975-
Nazev               Reklama : triky, ktere vas dostanou / Ondrej Sedlacek
Vydani              1. vyd.
Nakl. udaje         Praha : Vinland, c2009
Popis (rozsah)      131 s. : barev. il. ; 21 cm
Odkazy              http://kramerius4.nkp.cz/search/handle/uuid:b6cd8df0-3945-11e6-a5c5-005056827e51 - Digitalizovany dokument
ISBN                978-80-254-4108-4 (broz.)
Poznamka            Obsahuje bibliografii
Predmet. heslo      reklama a propagace
Predmet. heslo      psychologie reklamy
Forma, zanr         popularne-naucne publikace
Monzel, Monika, 1967-
99 tipu pro uspesnejsi reklamu / Monika Monzel ; [preklad Gabriela Thondlova]. -- 1. vyd.. -- Praha : Grada, 2009. -- 198 s. : il. ; 24 cm. -- (Manazer. Marketing)
ISBN 978-80-247-2928-2 (broz.)
Nazev orig.: 99 Tipps fur erfolgreiche Werbung
Prelozeno z nemciny
* reklama a propagace
* prirucky
Vysekalova, Jitka, 1941-
Reklama : jak delat reklamu / Jitka Vysekalova, Jiri Mikes. -- 3., aktualiz. a dopl. vyd.. -- Praha : Grada, 2010. -- 208 s. : il. ; 24 cm. -- (Marketing)
ISBN 978-80-247-3492-7 (broz.)
* reklama a propagace
* reklamni strategie
* marketingova komunikace
* prirucky
Kobiela, Roman, 1966-
Reklama : 200 tipu, ktere musite znat / Roman Kobiela. -- Vyd. 1.. -- Brno : Computer Press, 2009. -- x, 161 s. : il. ; 23 cm
ISBN 978-80-251-2300-3 (broz.)
. -- Obsahuje bibliografii, bibliograficke odkazy a rejstrik
* reklama a propagace
* prirucky
Stejným způsobem můžete vybírat i články na toto téma, báze ANL.
Vavrecka, Jan
Skryta reklama. 6. : Skryta reklama v judikature, jeji kriticke a jeji dosud malo resene problemy / Jan Vavrecka
In: Pravo : casopis pro pravni teorii a praxi. -- ISSN 1802-9116. -- Roc. 2, c. 4 (2009), s. 63-72
* internetova reklama
* reklama a propagace -- pravni aspekty
* reklamni strategie
Vavrecka, Jan
Skryta reklama. 5. : problemy pouziti nove metody rozlisovani reklamniho a redakcniho textu, priklady / Jan Vavrecka
In: Pravo : casopis pro pravni teorii a praxi. -- ISSN 1802-9116. -- Roc. 2, c. 3 (2009), s. 119-124
* internetova reklama
* reklama a propagace -- pravni aspekty
* reklamni strategie
Vavrecka, Jan
Skryta reklama. 4. : rozlisovani skryte reklamy do redakcniho textu v tistenych mediich; princip a potreba nove metody, jeji prukazni aspekty / Jan Vavrecka. -- 1 il.
In: Pravo : casopis pro pravni teorii a praxi. -- ISSN 1802-9116. -- Roc. 2, c. 2 (2009), s. 54-66
* reklama a propagace -- pravni aspekty
* reklamni strategie
* internetova reklama -- pravni aspekty
* redakcni texty * tistena media
Vavrecka, Jan
Skryta reklama. 3. : zname a nove formy skryte reklamy : web-ventorial, blogsicking, dissthefting, calltheftig, techniky WOMM / Jan Vavrecka
In: Pravo : casopis pro pravni teorii a praxi. -- ISSN 1802-9116. -- Roc. 2, c. 1 (2009), s. 65-72
* internetova reklama
* reklama a propagace -- pravni aspekty
* reklamni strategie
Lipold, Jan
Proc jste tak skveli? : skryta reklama je stale catejsi soucasti zdejsich novin a casopisu / Jan Lipold. -- 1 il.. -- Rubrika: Media
In: Mlada fronta Dnes. -- ISSN 1210-1168. -- Roc. 11, c. 257 (20001104), s. 22
* media -- Cesko -- 20. stoleti
* reklama a propagace -- Cesko -- 20. stoleti
* noviny * casopisy * skryta reklama * reklamni clanky
Vitvarova-Vrankova, Karolina
Prepiste scenare! : ceske filmy plni skryta reklama; televize jejim uvadenim porusuji zakon / Karolina Vitvarova-Vrankova. -- il.
In: Tyden. -- ISSN 1210-9940. -- Roc. 12, c. 43 (20051024), s. 86-89
* filmy -- Cesko
* reklama a propagace
Vavrecka, Jan
Skryta reklama. 1. : fenomen soucasnosti, kolos budoucnosti / Jan Vavrecka
In: Pravo : casopis pro pravni teorii a praxi. -- ISSN 1802-9116. -- Roc. 1, c. 3 (2008), s. 89-94
* reklama a propagace -- pravni aspekty
* reklamni strategie
Fucik, Jan
Skryta reklama v televiznim vysilani / Jan Fucik
In: Pravni radce. -- ISSN 1210-4817. -- Roc. 11, c. 8 (2003), s. 53-54
* televize -- sponzorovane porady -- pravni aspekty -- Cesko
* reklama a propagace -- pravni upravy -- Cesko -- 2003
* televizni vysilani -- pravni upravy -- Cesko
Hajn, Petr
Skryta reklama / Petr Hajn. -- Autor ukazuje, ze jde o problematiku zivou, dulezitou a pravne ne jasnou
In: Pravni praxe v podnikani. -- ISSN 1210-4043. -- Roc. 3, c. 5 (1994), s. 6-11
* obchodni pravo * reklama a propagace * legislativni nedostatky * skryta reklama * denni tisk * Cesko
Kucharova, Michaela
Pozname skrytou reklamu? / Michaela Kucharova. -- 5 il.. -- 5 obrazku
In: Strategie. -- ISSN 1210-3756. -- C. 4 (2001), s. 32-34
* televize -- brnenske studio -- Cesko -- 2001
* reklama a propagace -- skryta reklama -- Cesko -- 2001
* Ceska republika
Kolik smeti se vejde pod koberec?
In: Literarni noviny. -- ISSN 1210-0021. -- Roc. 12, c. 25 (20010620), s. 1-2
* Ceska televize. Televizni studio Brno
* masmedia -- manipulace -- 20.-21. stoleti
* televize -- Cesko -- 20.-21. stoleti
* verejnopravni televize * skryta reklama * redaktori * pracovnepravni vztahy * psychologicky natlak * reditel
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.04.2017 15:23
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu