Přitažlivost
Text dotazu
Dobrý den, vždycky mě zajímalo jak je možné, že když v autobuse nadskočím tak mě nepodjede narozdíl třeba od drezíny, jak je to možné? A co kdyby mu chyběla celá stropní část? A co kdyby mu postupně odpadával strop a stěny, to by mě nejdřív nepodjel a beze stěn najednou ano?
Odpověď
děkujeme za využití našich služeb, ale jelikož nejsme odborníky v této oblasti a našim úkolem je spíše pomoci při hledání informací, doporučujeme Vám následující publikace, které by informaci mohly obsahovat. Neuvádíme zde celý výčet dokumentů, proto Vám doporučujeme vyhledat si potřebné záznamy dokumentů v souborném katalogu caslin na www.caslin.cz . Vyhledávali jsme pomocí pojmu "úvod do fyziky" a "fyzika pro střední školy".
Úvod do fyziky / Jiří Králík. -- Vyd. 1.. -- V Ústí nad Labem : Univerzita J.E. Purkyně, 2003. -- 162 s. : il. ; 30 cm
ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně *
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. 3-1136.917
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. S II 849.885
ULG001 [Severočeská vědecká knihovna Ústí nad Labem] -- sign. IN172667
nebo například
Fyzika pro střední školy. 1 / [Oldřich Lepil, Milan Bednařík, Radmila Hýblová]. -- 4., přeprac. vyd.. -- Praha : Prometheus, 2000. -- 266 s.
OSA001 [Moravskoslezská vědecká knihovna Ostrava] -- sign. 12.732 G 1
a
Fyzika pro střední školy. II / Oldřich Lepil, Milan Bednařík, Radmila Hýblová. -- 3., přeprac. vyd.. -- Praha : Prometheus, 2000. -- 311 s. : il.
OSD002 [VŠB - TU Ostrava - Ústřední knih.] -- sign. 244045
(* publikaci je možno studovat pouze ve studovně dané knihovny)
Pokud pro Vás není ani jedna z výše uvedených knihoven dostupná, obraťte se na svou nejbližší knihovnu, která Vám zprostředkuje zapůjčení titulu přes meziknihovní výpůjční službu.
Případně se můžete obrátit na katedru obecné fyziky,Západočské univerzity v Plzni:
Katedra obecné fyziky (KOF)
Klatovská 51
306 14 Plzeň
tel.: +420 377 636 300
www: http://kof.zcu.cz
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
11.03.2008 12:44
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu