Přírodnim park Trhoň
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na informace o Přírodním parku Trhoň a hlavně na zdroje těchto informací.
Odpověď
Dobrý den,
více informací k přírodnímu parku Trhoň naleznete v následujících zdrojích:
ANDERLE, Jan et al. Plzeňsko: příroda, historie, život. [Praha]: Baset, 2008. 879 s. ISBN 978-80-7340-100-9. (přír. park. Trhoň, s. 179, 288; Trhoň, s. 93, 262, 290)
Sig. SVK PK: 32A13688
KOČANDRLOVÁ, Emilie. Přírodní parky Plzeňského kraje = Naturparks des Bezirks Pilsen = Nature park in Pilsen region. [Plzeň]: Krajský úřad Plzeňského kraje, odbor životního prostředí, 2005. 47 s. ISBN 80-239-7808-X. (Trhoň, s. 40-41)
Sig. SVK PK: 391A52973
KUMPERA, Jan. Západní Čechy od A do Z: historie, památky, příroda. 2., rozš. a přeprac. vyd., V nakl. Beta 1. Praha: Beta-Dobrovský, 2003. 373 s. ISBN 80-7291-068-X. (Trhoň, s. 292)
Sig. SVK PK: 31A97323
Přírodní park Trhoň. In: zbiroh.dobrodruh.net [online]. [cit. 2018-12-28]. Dostupné na:https://zbiroh.dobrodruh.net/zbiroh/prirodni-park-trhon
VANÍKOVÁ, Jana. Zalesněný kopec Žďár u Rokycan nabízí několik míst odkud lze sledovat okolí. Rokycanský deník. 2016, roč. 25, č. 158, s. 2. ISSN 1210-9223.
Sig. SVK PK: 37A213/2016-7 nebo dostupné z databáze fy Anopress
ZAHRADNICKÝ, Jiří, ed. a kol. Chráněná území ČR. XI., Plzeňsko a Karlovarsko. Vyd. 1. Praha: Agentura ochrany přírody a krajiny ČR, 2004. 588 s. ISBN 80-86064-68-9. (Trhoň, s. 30, 380, 411)
Sig. SVK PK: 32A9125-11
Použité zdroje
Elektronický katalog SVK PK
Souborný katalog NK ČR
knihovny.cz
Internet
Obor
Geografie. Geologie. Vědy o zemi
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
27.12.2018 19:37
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu