Přírodní bohatství Německa a jeho vliv na jeho hospodářství
Text dotazu
Rad bych se zeptal na potenciál přírodního bohatství a důsledky pro hopsodářství v Německu. mnohokrát děkuji
Odpověď
Doporučuji prostudovat zeměpisné nebo všeobecné encyklopedie. Například:
Evropa : Od severního mysu po Sicílii / [Autoři Uwe Anhäuser... et al.]. -- 1. čes. vyd.. -- Praha : Svojtka a Vašut, 1997. -- 496 s. : fot., mapy. ISBN 80-7180-317-0. - signatura Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje 32A7705. Zeměpisné údaje Neměcka na stranách 176-185.
Všeobecná encyklopedie ve čtyřech svazcích. Díl 3., M-R. -- 1. vyd.. -- Praha : Nakladatelský dům OP, 1997. -- 740 s. : fot., obr., tab., mapy. ISBN 80-85841-35-5. -- ISBN 80-85841-17-7 (soubor). - signatura 31A67760-3. Německo na stranách 257-260.
Zeměpis světa : Encyklopedie / Aut. Philip Gardner ; Sest. Graham Bateman, Victoria Egan : Přehled všech států a závislých území : Příroda, dějiny, politika, hospodářství. -- Praha : Columbus, 1994. -- 512 s. : fotogr., mp.ISBN 80-901727-6-8. -- ISBN 80-7176-022-6. - signatura 32A5698. Německo na stranách 310-317.
Zeměpis světa. Evropa / uspoř. Josef Kunský, Rudolf Málek, Otakar Vrána. -- 1. vyd.. -- Praha : Orbis, 1968. -- 543 s., [40] s. barev. obr. příl. : il. - signatura 28511-4. Německo na stranách 235-290.
Dokumenty z fondu Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje může registrovaný čtenář rezervovat pro výpůjčku na http://aleph.svkpl.cz.
Upozorňuji, že pokud máte zájem o rešeršní služby Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje, kontaktujte pracoviště speciální studovna 2.p.,viz. http://www.svkpl.cz/bis2.htm. Rešerše jsou placenou službou, viz. ceník http://www.svkpl.cz/cenik.htm#spec.
Obor
Geografie. Geologie. Vědy o zemi
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
19.12.2007 09:36
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu