Příloha RP Neprošli 1969
Text dotazu
Dobrý den,
pro studijní účely, bychom potřebovali získat kopii přílohy Rudého práva z
roku 1969 s názvem Neproši. Vzhledem k tomu, že jsem nalezl, že se ve Vašich
archivech nalézá na mikrofiuších, prosím o sdělení, jakým způsobem bychom
mohli od Vás získat tuto publikaci i s obrazovou složkou.
Děkuji a jsem s pozdravem.
Odpověď
Dobrý den,
Vámi požadovaná dokumentární reportáž Neprošli ze srpna 1969 se bohužel nenachází ve fondu Národní knihovny ČR. Několikrát jsme prověřovali elektronické katalogy a databáze NK ČR (http://sigma.nkp.cz/F), naskenované katalogy Katif (http://katif.nkp.cz), lístkové katalogy i katalogy Národního konzervačního fondu, tištěné bibliografie atd.
Podle Souborného katalogu ČR (http://sigma.nkp.cz/cze/skc) má tento dokument ve fondu Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové  na signatuře II-146 347, s možností absenční výpůjčky. Se žádostí o zhotovení kopie se tedy můžete obrátit přímo na tuto knihovnu, WWW stránky: http://www.svkhk.cz, kontaktní informace naleznete na http://www.svkhk.cz/kontaktni-informace.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
29.08.2008 08:18
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu