Překlad anglického a francouzského trestního řádu
Text dotazu
Dobrý den,
chci se zeptat, zda existuje český překlad anglického a francouzského
trestního řádu.
Odpověď
Dobrý den,
překlad francouzského trestního řádu do češtiny je k dispozici v Národní knihovně z roku 1991, svazky lze vypůjčit domů.
*Francouzský trestní řád. Díl 1. Praha : Institut pro kriminologii a sociální prevenci, 1991. 140 s.  (Prameny).
(http://sigma.nkp.cz/F/VN7RLE6FTT99I9QBNCU5H26I53B3RFGDIM9QX6VPK3U5QVSF59-02
631?func=full-set-set&set_number=003537&set_entry=000009&format=999).
*Francouzský trestní řád. Díl 2. Praha : Institut pro kriminologii a sociální prevenci, 1991. S. 141-322. (Prameny)
(http://sigma.nkp.cz/F/VN7RLE6FTT99I9QBNCU5H26I53B3RFGDIM9QX6VPK3U5QVSF59-03
564?func=full-set-set&set_number=003577&set_entry=000008&format=999).
Překlad anglického trestního řádu jsme bohužel nenašli. Pokud Vás zajímá trestní právo v Anglii, můžete se podívat např. do knih:
*Barclay, Gordon C. Systémy trestní justice v Anglii a Walesu. 1. vyd. Praha
: Institut pro kriminologii a sociální prevenci, 1995. 67 s. (Prameny) ISBN 80-86008-01-0.
(http://sigma.nkp.cz/F/YX1P3QMHUHDFSLEXJN3H84BUHMJ1QN7TABAAAFBULPK7Q8MDGE-04
700?func=full-set-set&set_number=018960&set_entry=000005&format=999 ).
Systémy trestní justice v některých evropských zemích. Praha : Institut pro kriminologii a sociální prevenci, 1993 (S. l. : SNV). 157 s. : tab., grafy ;
(Prameny)
(http://sigma.nkp.cz/F/YX1P3QMHUHDFSLEXJN3H84BUHMJ1QN7TABAAAFBULPK7Q8MDGE-42
473?func=find-b&find_code=WRD&request=Syst%C3%A9my+trestn%C3%AD+justice+v+n%
C4%9Bkter%C3%BDch+evropsk%C3%BDch+zem%C3%ADch+&filter_code_1=WTP&filter_requ
est_1=&filter_code_2=WLN&adjacent=N)
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
04.02.2010 13:42
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu