Potřebuji poradit knihy na téma Taekwondo
Text dotazu
Dobrý den,
píší ve škole seminární práci na téma Taekwondo. Dostal jsem tip že bych přes tuto stránku mohl najít pár zdrojů. Mohli by jste mi prosím doporučit knihy s tématikou Taekwonda? (knihu o historii, případně o technikách)
Odpověď
Dobrý den,
pokud Vás zajímají pouze monografie, případně on-line zdroje na internetu, nahlédněte do níže uvedeného seznamu:
* KOVÁŘÍK, Stanislav a BOHUMÍNSKÝ, David. Taekwon-do. Vyd. 1. Praha: Naše vojsko, 1992. 79 s. Mozaika; sv. 2. ISBN 80-206-0259-3.
* LEE, Kyong Myong. Taekwondo. České Budějovice: Kopp, ©2005. 159 s. Průvodce sportem. ISBN 80-7232-246-X.
* LEWIS, Peter. Techniky bojových umění. České vyd. 1. Praha: Svojtka a Vašut, 1997. 176 s. ISBN 80-7180-249-2.
* Taekwon-Do Sparring [online]. Mnichovice: Škola Taekwon-Do ITF Sparring Mnichovice, ©2009- [cit. 2017-11-24]. Dostupné z: http://www.taekwon-dosparring.cz.
* PACUT, Miroslav. Dějiny vybraných individuálních sportů. 1. vyd. Ostrava: Repronis, 2010. 208 s. ISBN 978-80-7329-245-4.
* STUBBS, Ray. Kniha sportů: sporty, pravidla, taktiky, techniky. Vyd. 1. Praha: Knižní klub, 2009. 448 s. ISBN 978-80-242-2558-6.
*webové stránky Českého svazu Taekwon-do ITF:  http://taekwondo.cz/propagacni-materialy.php
Řada článků k tématu je i v plném textu dostupná na webové adrese: http://eds.nkp.cz . Pro shlédnutí plného textu potřebujete být zaregistrován v Národní knihovně ČR: http://www.nkp.cz/sluzby/predregistrace, případně využijte nabídky portálu JIB a JIB + (http://www.jib.cz )k prostudování další možné literatury k tématu.
Obor
Tělesná výchova a sport. Rekreace
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
23.11.2017 15:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu