pojistné plnění
Text dotazu
Prosím o sdělení informace, kolik Kč bylo vyplaceno všemi pojišťovnami v ČR jako pojistné plnění z povinného ručení a kolik z havarijníhjo pojištění za celý rok 2006?
Odpověď
Dobry den, bohuzel se nam nepodarilo nalezt informace o pojistnem plneni vyplacenem pojistovnami za rok 2006. Na strankach Ceskeho statickeho uradu (CSU) jsou dostupne informace o ekonomickych vysledcich pojistoven a penzijnich fondu pouze za rok 2005 (Kod: 9404-07) http://www.czso.cz/csu/2007edicniplan.nsf/p/9404-07, konkretne Tabulka 13.
Vybrane ukazatele primych obchodu v nezivotnim pojisteni (v mil. Kc, v poctu osob a smluv) - http://www.czso.cz/csu/2007edicniplan.nsf/t/8400213500/$File/94040713.pdf.
Dilci udaje byste mohla nalezt na strankach Ceske kancelare pojistitelu a Ceske asociace pojistoven:
* Ceska kancelar pojistitelu (profesni organizace pojistitelu, kterym bylo udeleno povoleni k provozovani pojisteni odpovednosti za skodu zpusobenou provozem vozidla) - http://www.ckp.cz/doc/vzp/Výroční%20zpráva%20ČKP%20za%20rok%202006_SČ.pdf
* Ceska asociace pojistoven - http://www.cap.cz/dokument.aspx?id=145
Pro ziskani aktualnich udaju bychom Vam doporucili kontaktovat primo Cesky statisticky urad (http://www.czso.cz/csu/2007edicniplan.nsf/p/9404-07),
pripadne Ceskou asociaci pojistoven (sekretariat@cap.cz) a Ceskou kancelar pojistitelu (info@ckp.cz).
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.11.2007 09:47
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu