Poezie venovana maminkam
Text dotazu
Dobry den, chystame s detmi pasmo na MDZ a rada bych vedela, jestli existuje neco jako prehled poezie pro maminky. Velice dekuji.
Odpověď
Specialni prehled zrejme neexistuje.Uvadime nektere knihy. Pro literarni pasmo k MDZ by se mohly hodit nektere basne napr. z techto sbirek:
HANZALEK, Jan: Sbornicek basni k Mezinarodnimu dni zen. Znojmo: Okresni knihovna, 1975.
SEIFERT, Jaroslav: Sel malir chude do sveta. Maminka. Chlapec a hvezdy. Koulelo se, koulelo. Dodatky. Dilo Jaroslava Seiferta. Sv. 9. Praha: Akropolis, 2003. (Sbirka Maminka vysla samostatne v mnoha vydanich.)
MUELLER, F.J.: Basnici matkam. Praha: Lis knihomiluv, 1932.
Kyticka pro maminku. Brno: Blok, 1996.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
28.02.2008 13:15
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu