Podnikatelský záměr - zvýšení návštěvnosti rekreačního objektu
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla jsem se Vás zeptat, zda pomáháte také s vytvořením seznamu
literatury k diplomové práci. Předmětem mé DP je: Podnikatelský záměr MSP -
zvýšení návštěvnosti rekreačního objektu. Jedná se mi tedy o veškerou
dostupnou literaturu k tomuto tématu.
Odpověď
Literaturu k diplomové práci si budete muset vyhledat sama, mohu vám pouze
doporučit zdroje, ve kterých můžete hledat dokumenty, které upotřebíte při
psaní své práce. K dispozici máte také databázi Závěrečných prací na VŠE
(elektronické zdroje), které jsou dostupné ze stránek školy nebo knihovního
katalogu. Veškerou dostupnou literaturu vám nenajde asi nikdo, to je spíše
tzv. terminus technicus, ale prakticky neproveditelný, ale třeba budete
první komu se to podaří.
Zdroje pro vyhledávání:  http://library.vse.cz
http://www.econlib.cz/zdroje/
http://www.econlib.cz/odkazy/
http://vs-eiz.zcu.cz/
http://www.jib.cz/V?RN=665319073
http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-b&local_base=skc
Internetové odkazy:
http://www.seminarky.cz/Strategie-firmy-v-cestovnim-ruchu-podnikatelsky-zamer-10463
http://www.seminarky.cz/Podnikatelsky-zamer-subkategorie41
http://www.seminarky.cz/Cestovni-ruch-teorie-subkategorie181
http://www.bwo-mercury.com/files/Osnova_podnikatplan.pdf
http://cs.wikipedia.org/wiki/Podnikatelsk%C3%BD_z%C3%A1m%C4%9Br
http://www.businessinfo.cz/cz/rubrika/podnikatelsky-plan/1001521/
http://www.czechinvest.org/data/files/podnikatelsky-plan-48-cz.pdf
http://www.podnikatel.cz/start/tipy-a-triky/jak-sestavit-podnikatelsky-plan/
http://www.businessinfo.cz/cz/clanek/financni-pruvodce-pro-msp/jak-zatraktivnit-podnikatelsky-plan/1001177/20824/
http://www.svazpodnikatelek.cz/stranka.php?id=2&name=zpracujeme-podnikatelsky%20zamer
http://ec.europa.eu/enterprise/sme/policy_cs.htm
http://www.businessinfo.cz/cz/clanek/pruvodci-podnikatele/financni-pruvodce-pro-msp/1000164/20821/
http://www.komora.cz/hk-cr-top-02-sede/podpora-podnikani-v-cr/dotacni-poradenstvi/ostatni-programy/narodni-programy-podpory-msp/default.aspx
http://www.businessinfo.cz/cz/rubrika/financni-pruvodce-pro-msp/1001177/
http://www.podnikatel.cz/start/zacinajici-podnikatel/male-a-stredni-podniky-msp/
http://www.google.cz/search?q=zv%C3%BD%C5%A1en%C3%AD+n%C3%A1v%C5%A1t%C4%9Bvnosti+rekrea%C4%8Dn%C3%ADho+objektu&hl=cs&lr=&start=20&sa=N
Literatura:
Fotr, Jiří: Podnikatelský záměr a investiční rozhodování. Praha : Grada,
2005. ISBN 80-247-0939-2 (váz.).
Veber, Jaromír: Podnikání malé a střední firmy. Praha : Grada, 2008. ISBN
978-80-247-2409-6 (váz.).
Blažková, Martina: Marketingové řízení a plánování pro malé a střední
firmy. Praha : Grada, 2007. ISBN 978-80-247-1535-3 (brož.).
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.01.2010 11:27
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu