počet veřejných knihoven v České republice
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik je v České republice veřejných knihoven? Děkuji a přeji pěkný den.
Odpověď
Dobrý
den,
statistické údaje za rok 2011 zatim nejsou k dispozici. Ve statistikách za rok 2010, které na svých stránkách zveřejňuje NIPOS, je uvedeno, ž
e v roce
2010 existovalo 5415 veřejný
ch knihoven
(http://www.nipos-mk.cz/wp-content/uploads/2009/03/Statistika_kultury_2010_K nihovny_a_publikace_web.pdf, strana 3), v publikaci "Kultura Ceske republiky v cislech) je pak uvedeno, že v roce 2010 bylo v ČR 5417 veřejných knihoven (http://www.nipos-mk.cz/wp-content/uploads/2009/03/Kultura_v_cislech_2011_we
b.pdf, s. 1, 6).
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
25.07.2012 14:11
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu