Písně duchovní Evangelistské
Text dotazu
Dobrý den, scháním informace o místech uložení knihy Písně duchovní Evangelistské, vydáno v Kralicích v tiskárně českých bratří roku 1618.
Odpověď
Dobrý den,
podle Knihopisu se dochovalo pomerne velke mnozstvi exemplaru Vami hledaneho tisku Pisne duchovni Evangelistske ... Kralice : tiskarna Ceskych bratri, 1618. V Praze by se mel tento tisk nachazet v nasledujicich knihovnach:
- Narodni knihovna CR (Oddeleni rukopisu a starych tisku) - signatury 54 E 2 neuplne, 54 F 11.303 neuplne, 54 G 11.551 neuplne
- Mestska knihovna v Praze - signatura 24 A 26 neuplne
- Strahovska knihovna - signatury FG II 4, FP II 4, FP II 15 neuplne
- Husova fakulta - signatury 1 T 125, 2 P 207
- KHD - Knihovna Husova domu
- Doc. A. Škarka, neuplne
Lokace v dalsich ceskych mestech (Bechyne, Mlada Boleslav, Brno, Val.Mezirici, Olomouc, Prerov, Pribor, Pribram, Tabor, Usti nad Labem) naleznete v Knihopise:
Knihopis ceskych a slovenskych tisku od doby nejstarsi az do konce XVIII. stoleti. Dil II, cast VII. Praha : Ceskoslovenska akademie ved, 1961. s. 23.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
11.01.2008 14:07
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu