Permanentka na celý rok 2018
Text dotazu
Dobrý den.
Chtěla bych jako dárek pro maminku vaši permanentku na celý rok.
Jak mám postupovat? Vystavujete jí na počkání, nebo se musí objednávat?
A jaké údaje k tomu potřebuji?
Děkuji za odpověď a přeji Vám pěkný den.
Odpověď
Dobrý den,
v oddělení pro dospělé čtenáře v naší městské knihovně můžete pro maminku zakoupit roční dárkový certifikát, jehož cena činí na rok 240,- Kč. Pokud je Vaše maminka důchodkyně, činí roční poplatek 140,-Kč. Dárkový cetifikát lze zakoupit na počkání u pultu v oddělení pro dospělé a maminka si s sebou přinese na registraci pouze občanský průkaz.
Díky akci Březen-měsíc čtenářů můžete využít i bezplatné půlroční přihlášení nového čtenáře, které je možné každou březnovou středu, tzn. ještě dnes (21. 3. 2018) nebo příští týden ve středu (28. 3. 2018).
Obor
Informace o knihovně
Okres
Jablonec nad Nisou
Knihovna
Městská knihovna Jablonec nad Nisou
Datum zadání dotazu
21.03.2018 12:20
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu