periodika 30. let
Text dotazu
Dobrý den, hledám, zda vyšel nějaký soupis periodik, která vycházela na území ČSR 20. a 30. let. Předem děkuji
Odpověď
Periodika, která vycházela ve 20. a 30. letech 20. století můžete nalézt např. v těchto dokumentech:
Seznam 3.933 novin a časopisů v ČSR : 1931. 1.díl, Abecední. 2.díl, Dle oborů. -- Praha : Středoevropská výstřiž. kancelář, [S.a]
Soupis periodik vydávaných ve středních Čechách (kromě Prahy) v letech 1850-1945 / zpracovaly Vlasta Kučerová a Ludmila Dvořáková. -- Kladno : Státní vědecká knihovna, 1994. -- 264 s.
Soupis periodik vydávaných v Plzni 1835-1974 / Zprac. Ludmila Vysoká. -- Plzeň : Státní vědecká knihovna, 1983. -- 92 s.
Bibliografický katalog časopisectva republiky Československé za rok 1920 = liste bibliographique des journaux paraissant dans la république Tchécoslovaque pour l année 1920. -- Praha : Československý ústav bibliografický, 1921
Bibliografický katalog Československé republiky. Část II, Časopisy a jiné periodické publikace z roku 1929 / Sestavila a seznamy opatřila Národní knihovna, konservační oddělení Veřejné a universitní knihovny v Praze ; Redaktoři: Dr. K. Randé a Dr. V. Foch. -- V Praze : Ministerstvo školství a národní osvěty, 1930. -- VII - [II] - 438 s.
Noviny České republiky 1919-1945 / Jaromír Kubíček a kolektiv. -- Brno : Sdružení knihoven ČR, 2004. -- 2 sv. (446, 276 s.) ; 25 cm
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
31.01.2008 10:11
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu