P.J. IGNATOV, ZIVOT PROSTEHO ČLOVĚKA
Text dotazu
Jakou hodnotu ma kniha P.J. IGNATOV ZIVOT PROSTEHO ČLOVĚKA Z ROKU 1950
Odpověď
Dobrý den,
odpovídáme na Váš dotaz týkající se hodnoty knihy Život prostého člověka od P.J. Ignatova.
Služba Ptejte se knihovny neoceňuje žádné dokumenty ani neposkytuje znalecké posudky k ohodnocení titulů, viz např. odpovědi z archivu služby http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2007-2009/oceneni-starych-knih, http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2007-2009/oceneni-knih, http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2013/prazsky-ilustrovany-kuryr-z-roku-1902-cena.
Pro hrubý odkad se můžete podívat na stránku http://muj-antikvariat.cz/, kde jsou sdružovány nabídky zapojených antikvariátů. Kniha Život prostého člověka se prodává v rozmezí 30 Kč - 99 Kč.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
23.05.2014 15:12
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu