ozzy ozbourne
Text dotazu
narozeni
Odpověď
Dobrý den,
Ozzy Osbourne, občanským jménem John Michael Osbourne, se narodil 3. prosince 1948 v Astonu, Birmingham (Velká Británie), v dělnické rodině jako čtvrtý ze šesti dětí. Ozzy má 3 starší sestry a dva mladší bratry - Jean, Iris, Gillian, Paula a Tonyho. Rodina žila v malé, dvoupokojové domácnosti v Astonu. Osbourne získal svoji přezdívku "Ozzy" již na základní škole.
Pokud Vás zajímá ještě něco dalšího ohledně narození Ozzyho Osbournea, napiště nám, prosím, pokusili bychom se případně informace dohledat.
Použité zdroje
* REES, Dafydd a CRAMPTON, Luke. Encyclopedia of rock stars. London: Dorling Kindersley, 1996. S. 632. ISBN 0-7513-0393-3.
* Wich, František. Rock & pop: encyklopedie. Vyd. 1. Praha: Volvox Globator, 1999. 2. sv., M-Z. Str. 140. ISBN 80-7207-278-1.
* https://en.wikipedia.org/wiki/Ozzy_Osbourne
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
24.08.2015 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu