Ondřej Havelka a jeho Melody Makers
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je
kompletní diskografie tého hudební skupiny. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
kompletní bibliografii naleznete v české verzi internetové
encyklopedie Wikipedie:
CD
Ondřej Havelka uvádí The Swings (1995, Monitor/EMI)
Mě to tady nebaví (1998, Monitor/EMI)
Jen pro ten dnešní den (1999, Monitor/EMI)
Rhapsody In Blue: Pocta George Gershwinovi (1999, Monitor/EMI)
Swing It (2000, Monitor/EMI) - Speciální CD určené pro nejmenovanou firmu
Vzpomínky na hvězdný prach (2002, Monitor/EMI)
Nejlepší kusy z repertoiru Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers (2003,
Monitor/EMI)
Tentokrát zcela Rozvrkočení (2005, Monitor/EMI)
Ondřej Havelka a jeho Melody Makers vám přejí veselé vánoce. Bílé a
oranžové. (2005, Monitor/EMI) - Speciální CD určené pro nejmenovanou
firmu
Rhapsody In Blue Room (2007, Monitor/EMI)
Saturnin (2010, Monitor/EMI)
DVD
Ondřej Havelka uvádí Téměř kompletní almanach filmových písní (2007,
EMI) - CD se záznamem z koncertu v Lucerně roku 2000 a téměř všechny
dosud vyprodukované klipy Ondřeje Havelky, Sester Havelkových.
Zdroj:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Ondřej_Havelka_a_jeho_Melody_Makers
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Městská knihovna Ústí nad Orlicí
Datum zadání dotazu
20.08.2012 10:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu