Oficiální nazvy republiky
Text dotazu
Dobrý den, mám dotaz na oficiální názvy republiky a datum jejich změn od vzniku Československa v roce 1918 až do 1993. Za odpověď předem děkuji.
Odpověď
Dobrý den, historii oficiálních názvů Československa shrnuje přehledně heslo ve volně odstupné encyklopedii Wikipedia: https://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesko.
Z literatury doporučujeme např.
Dějiny zemí Koruny české v datech / František Čapka. -- 3., opr. a dopl. vyd. -- Praha : Libri, 1999. -- 1001 s. : il., mapy, portréty, erby ; 21 cm
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
31.01.2008 11:50
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu