obléhání Magdeburgu
Text dotazu
Dobrý den ráda bych získala co nejbližší informace o obléhání Magdeburgu Napoleonem v roce 1806....děkuji
Odpověď
Dobrý den,
bližší informace o obléhání Magdeburku roku 1806 naleznete v následujících publikacích, dostupných ve fondu Knihovny VHÚ:
CHANDLER, David G. Jena 1806: Napoleon destroys Prussia. Westport : Praeger, 2005. 95 s. ISBN:0-275-98612-8
FESSER, Gerd. Die Schlacht bei Jena und Auerstedt 1806. Berlin : VEB Deutscher Verlag der Wissenschaften, 1986. ISBN:3-326-00134-7
Merkwürdige Belagerung Magdeburgs im sechzehnten Jahrhunderte, als Gegenstück zu der im neunzehnten Berlin : Maurer, 1807. 96 s. [Pozn. pod čarou]
Vertraute Papiere aus dem Portefeuille eines Preußischen Officiers ueber den letztern Feldzug in Sachsen bis zur Uebergabe von Magdeburg im Jahre 1806 [S.l.] : [s.n.], 1808. 124 s.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Vojenský historický ústav - knihovna
Datum zadání dotazu
12.11.2018 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu