Nový slovník
Text dotazu
Dobrý den,prosím o informaci,zda je možno někde v republice koupit knihu-Toman Prokop-Nový slovník čs.výtvarných umělců . Děkuji za info.
Odpověď
Dobrý den,
bohužel nezmiňujete, o jaké vydání Tomanova Nového slovníku československých výtvarných umělců máte zájem. Dle České národní bibliografie
(http://sigma.nkp.cz/cze/cnb) byl tento slovník vydán několikrát: v roce 2000 v nakladatelství Ivo Železný v Praze, v letech 1993-1994 v Ostravě ve Výtvarném centru Chagall, v letech 1947-1955 v Praze v nakladatelství Rudolf Ryšavý a Tvar a v roce 1936 v Praze, nakladatel opět Rudolf Ryšavý.
Nejnovější vydání z roku 2000 bude s nějvětší pravděpodobností v knihkupectvích již vyprodané, prohlíželi jsme větší knihkupecké servery i webové stránky kamenných knihkupectví, ale žádný z těchto zdrojů tuto publikaci nenabízí: Vltava (http://www.vltava.cz), Kosmas (http://www.kosmas.cz), Knižní web (http://www.knizniweb.cz), Nakladatelství Karolinum (http://cupress.cuni.cz/), knihkupectví Kanzelsberger (http://www.dumknihy.cz), Palác knih Luxor (http://www.neoluxor.cz).
Starší vydání slovníku se mohou objevovat v nabídce některých antikvariátů.
Uvádíme webové stránky s přehledy antikvariátů v ČR, některé mají svou nabídku také dostupnou z internetu.
* http://antikvariaty.kvalitne.cz/
* http://www.bibliograf.cz/novinky.php - po pravé straně s rozdělením podle jednotlivých krajů   http://www.antikvariaty.net/
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
05.05.2008 09:38
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu