Novodobá historie Národní knihovny
Text dotazu
Potřebovala bych podklady k vývoji Národní knihovny od roku 1989 po současnost nebo literaturu, ve které by to šlo vyhledat.
Odpověď
Národní knihovna vydává Výroční zprávy (viz připojený záznam), které podrobně zachycují činnost knihovny za uplynulý rok. Zprávy vycházejí počínaje souhrnnou zprávou za r. 1989-1991. K dispozici jsou pro čtenáře ve všeobecné studovně NK (sign. BMO II R 130-). Záznam najdete v bázi NKC (http://sigma.nkp.cz). Od zprávy za r. 1998 jsou Výroční zprávy přístupné také na internetu (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Vyrocni_zpravy&submenu3=59).
Národní knihovna České republiky
[Výroční zpráva (Národní knihovna České republiky)]
Národní knihovna České republiky : výroční zpráva = National Library of the Czech Republic : annual report. -- Praha : Národní knihovna ČR, [1989]- . -- sv. ; 29 cm
Ročenka
Část. souběžný anglický text
Předch. název: Národní knihovna ČR 1995 -- Ročenka Národní knihovny 1989-91 -- Výroční zpráva Národní knihovny v Praze 1992, 1994 Ročník 1999 má vloženou příl. s anglickým textem -- Popsáno podle: r. 1997 (vyd. 1998) -- Jednotlivé sv. mají ISBN -- V r. 1998 název: Národní knihovna České republiky : výroční zpráva -- Od r. 2000 název: Národní knihovna České republiky : výroční zpráva : annual report
* Národní knihovna České republiky
* národní knihovny -- Česko
* činnost knihoven -- Česko
* Praha (Česko)
* výroční zprávy
Obor
Informace o knihovně
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
24.01.2008 09:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu