noviny ze dne narození
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda by bylo možné vytvořit kopii/scan novin ze dne narození? Konkrétně by se jednalo o den 3. 11. 1986. Děkuji, Žaloudková
Odpověď
Dobrý den,
paní Žaloudková, bohužel v Regionální knihovně Karviná neuchováváme tak dlouho denní tisk. Jediné noviny, které máme jsou Zprávy Karvinska, které vyšly 1. 11. a 8. 11. 1986.
Volala jsem do Státního okresního archivu v Karviné, jestli nemají nějaké noviny tam. Mají tam noviny i z roku 1986, ale svázané ve vazbě, takže prostředek těch novin není po okopírování čitelný. Proto neposkytují fotokopii novin. Můžete si je ovšem nafotit na mobilní telefon nebo na fotoaparát a pak vytisknout. Badatelna je otevřená v pondělí a ve středu a můžete tam přijít i bez objednání.
Obor
Informace o knihovně
Okres
Karviná
Knihovna
Regionální knihovna Karviná, příspěvková organizace
Datum zadání dotazu
26.10.2016 22:31
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu