noviny Mostecka z dubna r.1980
Text dotazu
Dobrý den,
sháním noviny Mostecka konkrétně z dubna 7.8.9. dubna 1980, nevzpomínám si, jak se regionální okresní noviny tehdy jmenovaly.
Odpověď
Dobrý den,
v našem fondu lze dle Vašeho dotazu prezenčně studovat pouze týdeník Průboj.
Budete mít ale na mysli možná periodikum (deník) "Rozvoj: noviny Mostecka", který vycházel v letech 1960 - 1991.Hledaná čísla z roku 1980 bohužel v našem fondu nemáme. Titul je ale prezenčně k dispozici v Severočeské vědecké knihovně Ústí n. L.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Most
Knihovna
Městská knihovna Most
Datum zadání dotazu
07.02.2019 14:41
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu