Největší manažeři
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych Vás požádat o radu. Mám vyjmenovat největší úspěšné manažery součastnosti a minulosti, ale nedaří se mi tyto informace nikde najít, pokud pominu jména jako Jobs, Gates. Mohli byste mi, prosím, poradit?
Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
příklady úspěšných manažerů, kteří ovšem nemusí být tolik  známí jako jejich medializovanější kolegové, naleznete např. v následujících zdrojích, do kterých jsme zahrnuli jak světové, tak i české manažery:
* Byznys idol. Praha: Economia, 2011. 114 s. Fenomén. ISBN 978-80-85378-39-9.
Předmětová hesla: manažeři -- Česko -- 20.-21. stol. * osobnosti -- Česko -- 20.-21. stol. * manažeři -- 19.-21. stol. * osobnosti -- 19.-21. stol.
* Kazdová, Alena. Klání úspěšných. Ekonom, 1999, 43(11), s. 44-45. ISSN 1210-0714.
Předmětová hesla: podnikový management * podnikání * firmy * nejlepší firmy * manažeři * Manažer roku '98 * Manažerka roku '98 * Česko. * r. 1999
* Přehled významných, ale pravděpodobně méně známých manažerů - http://hn.ihned.cz/c1-49150140-svetovi-investicni-magove
* Manažer Richard Branson - http://www.menzone.cz/richard-branson-miliardar-484/
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
30.04.2012 16:38
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu