Nejnižší teploty-leden 2005
Text dotazu
Nejnižší teploty z ledna 2005 a absolutně nejnižší teplota v lednu
Odpověď
Dobrý den, nejnižní naměřená denní teplota v lednu roku 2005 byla -19,1 °C (Mošnov), nejnižší denní teplota naměřená kdy na území ČR v lednu je -27,5 °C (31. 1. 1830 v pražském Klementinu).
V případě dalších dotazů se prosím obraťte na odborníky z odboru klimatologie Českého hydrometeorologického ústavu (http://www.chmi.cz/meteo/ok/infklim.html).
Kontaktní adresa: klima@chmi.cz; ČHMÚ - Odbor klimatologie, Na Šabatce 17, Praha 4 - Komořany, 143 06 ; tel: 244 032 203, 244 032 275
Obor
Fyzika a příbuzné vědy
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
07.02.2008 10:10
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu