nazev/autor detske knihy pohadky o autech vydanni cca 1975
Text dotazu
Nazev/autor detske knihy pohadky o autech vydanni cca 1975, 100 % driv nez 1980. Tusim, ze v knize jsou cernobile ilustrace. Proc neni sekce na detske knihy?
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme za využití služby Ptejte se knihovny.
Mohlo by se jednat o:
Autopohádky / Jiří Marek ; il. Jaroslav Divíšek. - 2., přeprac. vyd., v Olympii 1. - Praha : Olympia, 1975. - 155 s.
MAREK, Jiří. Autopohádky. Praha: Československý spisovatel, 1965. 128 s.. Dostupné také z: https://kramerius5.nkp.cz/uuid/uuid:2c05f347-bb5f-4eca-8f98-9317e073ccf6
V případě, že by se nejednalo o tuto knihu, namátkou jsme vytipovali i další knihy a doporučujeme projít například seznam dětské literatury z tohoto období na stránce https://www.databazeknih.cz/, kde je u většiny knih uveden i obrázek přebalu, což Vám může napomoci v hledání.
SUDA, Kristián. Letíme, plujeme, vezeme se. 1. vydání. V Praze: Albatros, 1976. 12 nečíslovaných stran.
https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000412057&local_base=NKC
KUČERA, Ilja. Pohádka o smutném autobusu. Praha: vydal Vládní výbor pro bezpečnost silničního provozu prostřednictvím podniku TZ Sportpropag, 1980. 12 nečíslovaných stran.
https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=003383878&local_base=NKC
DEWETTER, Jaroslav. Proč má auto žízeň?. 1. vyd. Praha: SNDK, 1965. [23] s. Proč?.
https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000487270&local_base=NKC
ELSTNER, František Alexander. Motorové opojení. 1. vyd. Praha: SNDK, 1966. 207, [5] s. Krystal.
https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000444688&local_base=NKC
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
25.11.2022 09:26
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu