Článek: Předloha k Hlavnímu přelíčení
Text dotazu
Dobrý den,
v doslovu k Hlavnímu přelíčení Karla Poláčka (Nakladatelství Franze Kafky, 1997) je odkaz na článek:
Jaroslav Kopš: Předloha k Hlavnímu přelíčení, Svoboda 81, 1972, č. 29, příl. s. 6-7, 22/7
Můžete mi prosím poskytnout informaci, o jaké periodikum se jedná a kde by mohlo být dostupné?
Děkuji mnohokrát.
Odpověď
Dobrý den,
periodikum Svoboda má ve svém fondu Národní knihovna ČR a článek, který hledáte, tam skutečně je.
Svoboda : časopis krajského a městského výboru KSČ Praha. -- Roč. 1, č. 1 (1953)-[Roč. 100], č. 101 (1990). -- Praha : Kraj. a měst. výbor KSČ, 1953-1990. -- 38 sv. ; 43 cm Denně 1989-1990  1x týdně
Suplement:  Příloha Svobody
Dále jako:  Středočeská Svoboda
Od 70. let přechod na číslování ročníků navazující na číslování původních kladenských novin -- Změny podnázvu: Časopis krajského výboru KSČ v Praze (od 1959), Časopis KV KSČ Středočeského kraje (od 1960), Časopis KV KSČ v Praze (od 1961), Orgán Středočeského krajského výboru KSČ (od 1963), Deník středočeských komunistů (od 1989), Středočeský krajský deník (od 1989), Středočeský deník (1990) -- Změny vydavatele: Krajský výbor KSČ, Okresní výbor KSČM, v r.1990 Delta -- Rozsah a rozměry pro registraci: 8 s., 300/430
Signatury NK ČR: * 54 A 2258
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
15.06.2015 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu