naklady tisku 1989-1992
Text dotazu
Potrebovala bych zjistit prumerne mesicni naklady Mlade Fronty, Lidovych novin a Prava v letech 1989-1992. Statisticky urad ABC ma data az od r. 1993. Muzete me odkazat na nejaky pramen?
Odpověď
Dobry den,
podarilo se nam zjistit pouze data za rok 1992:
MLADA FRONTA DNES, naklad 392.000
RUDE PRAVO 405.000
LIDOVE NOVINY - odhadnuto na 150.000 Publikoval v:
Pištora, Ladislav. Vyse nakladu novin.
In: Statistika, ISSN 0322-788X Roč. 29, č. 10 (1992), s. 461-462.
- Udaje jsou cerpany ze zdroju CsTK, odpovidaji zhruba stavu na poc. r. 1992.
ZA ROK 1993 (?) budou data zrejme v nasledujicí stati (casopis jsem nemela k dispozici, takze rok jen odhaduju!) : Naklady ustrednich, bulvarnich a regionalnich deniku / (VP)
In: Statistika, ISSN 0322-788X Roc. 31, c. 8/9 (1994), s. 381-382; 1 tab.
hromadne sdelovaci prostredky -- tisk
tisk * ustredni deniky * bulvarni deniky * regionalni deniky * nalady *Cesko * statisticke prehledy
Problematikou se - zda se - zabyva Ladislav Pištora, pracovnik Ces. statistickeho uradu - viz clanek:
Pištora, Ladislav
Statisticky pohled na tistena media (noviny a casopisy) v roce 2000 / Ladislav Pištora. -- Rubrika: Prehledy -- tabulky
In: Statistika. -- ISSN 0322-788X. -- Roč. 38, č. 12 (2001), s. 497-503
* noviny -- Cesko -- statistika -- r. 2000
* časopisy -- Cesko -- statistika -- r. 2000
- Jsou tu uvedeny naklady vybranych deniku ( vc. Mlade fronty Dnes, Lidovych novin i Prava) v letech 1998-2000.
Kontakt na Cesky statisticky urad (L. Pištoru) vč. informacniho oddeleni
CSU:
Tiskovy referat
Ladislav Pištora, tel.: 274 05 4017
e-mail: ladislav.pistora@czso.cz
Oddeleni informacnich sluzeb
tel. 274 052 304, 274 052 648, 274 052 451, 274 052 765
e-mail: infoservis@czso.cz
ev. Ceska tiskova kancelar (odd. Infobanka): http://www.ctk.cz/infobanka/
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
08.01.2008 18:39
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu