nádraží v Chebu
Text dotazu
Dobrý den, chtěl bych se prosím vás zeptat jaká je
nadmořská výška Chebského nádraží.
Moc Vám děkuji a přeji pěkný den.
Odpověď
Dobrý den,
jednoznačnou odpověď na Váš dotaz jsme v žádné knize nenašli. Samostatně o chebském nádraží vyšla drobná knížka (SLAVÍK, Jaroslav. Chebské nádraží 1865-1965. Cheb: Okresní archiv, 1965). Ani tady ale, ani v další publikaci o českých nádražích, kde je popsáno i nádraží v Chebu, se o nadmořských výškách nehovoří(DANDA, Josef. Naše železniční nádraží. Praha: Nakladatelství dopravy a spojů, 1988).
Na internetu jsme našli několik odkazů ve spojitosti s Chebem; čísla u nadmořských výšek se liší a ubírá jim to tím na serióznosti.
Wikipedie uvádí u města Cheb průměrnou nadmořskou výšku 472 m Souřadnice měst na internetu 448 m nad mořem http://astro.arms.cz/sourad.htm , portalcheb.cz 459 m na http://draha.unas.cz/slapany2.html je uvedeno přímo nádraží v Chebu cca 465 m Doporučujeme obrátit se přímo na Městský úřad v Chebu http://www.mestocheb.cz/ , kde by Vám mohli údaje upřesnit. Dalším zdrojem by mohlo být např. Informační středisko města nebo knihovna, příp. přímo přepravní kancelář na nádraží v Chebu.
Obor
Geografie. Geologie. Vědy o zemi
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
20.07.2011 09:53
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu