Dostupnost článků
Text dotazu
1) Caprara, Steca, Alesandri, Abela... – Positive orientation: explorations on what is common to life satisfactin, self-esteem, and optimism (2010)
2) Barbara S. Held - The Negative Side of Positive Psychology (2004) (Journal of Humanistic Psychology, January 2004 vol. 44 no. 1 9-46)
Odpověď
Dobrý den,
Bohužel ani jeden článek nelze získat elektronicky (alespoň podle EDS NK ČR, EZB) a souborný katalog periodik nehlásí v ČR jedno periodikum vůbec a druhé pouze v jiných letech. Nezbývá Vám tedy než se obrátit na svoji domovskou knihovnu s žádostí o mezinárodní meziknihovní výpůjční službu. Kolegové najdou zahraniční knihovnu, která má papírové periodikum ve svém fondu a zahraniční knihovna nám za poplatek okopíruje a zašle požadované články. První periodikum neuvádíte, proto jsme ho dohledali. Jmenuje se CM. Epidemiologia e psychiatria sociale - an international journal for epidemiology and psychiatric sciences, jar-mar, 2010, 19; 1; p 63 - 71. Nalezeno  v databázi Social Sciences Citation Index.
Obor
Psychologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
24.11.2015 12:16
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu