Mozart
Text dotazu
Dobrý den, v roce 2006 měla být v rámci Mozartova výročí vydána velká sada, snad 100 nebo i více cd jeho hudbou. Můžete mi prosím poradit jak se sada jmenuje?
Odpověď
Dobrý den, ano, máte pravdu, v roce 2006 bylo vydáno kompletní dílo W.A.Mozarta na CD vydavatelstvím Phillips pod názvem Mozart Edition, český název Mozart - kompletní edice.
Tento komplet obsahoval 180 CD a byl sestaven z nejlepších nahrávek katalogu firem Deutsche Gramofon, Decca a Phillips.
První vydání tohoto kompletu bylo rozebráno, druhé je stále na trhu pod výrobním číslem 464 660-2. Cena kompletu je 25 999,- Kč.
Dalším vydavatelem byla firma Brilliant Classic, která celé Mozartovo dílo vydala v kompletu 170 CD.
Podrobnější informace, případně objednání kompletu je možné v prodejně Široký dvůr, Loretánské náměstí 4, Praha l , tel: 220 515 403, http://www.cdmusic.cz/knihovny/hradeckralove2006/cdmusicczbilek.htm.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
23.04.2009 13:03
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu