motivace
Text dotazu
Hledám doporučenou literuturu na tema motivace z vicero zdroju
Odpověď
Dobrý den,
pokud jde o zdroje Národní knihovny, na internetové adrese http://www.nkp.cz, záložka Katalogy a databáze naleznete pro vyhledávání knih bázi NKC, SKC a portál JIB, pro články bázi ANL.
Pro zahraniční literaturu jsou u nás přistupné Online licencované databáze, http://www.nkp.cz/katalogy-a-db/licencovane-db/prehled-lic-zdroju.
Pokud jste registrovaným čtenářem , máte možnost i vzdálenoho přístupu k těmto bázím, http://www.nkp.cz/sluzby/chci-sluzbu/vyuzivat-licencovane-databaze, v opačném případě je nutné nechat se zaregistrovat.
Uvádíme příklady záznamů o literatuře  vyhledané v bázi NKC:
[Č.záznamu: 002444622]
Motivace : mýtus dnešní doby / Marian Jelínek, Jiří Kuchař. -- Praha : Eminent, 2013. -- 70 s. : barev. il., portréty ; 31 cm
[Č.záznamu: 001585035]
Motivace / Max A. Eggert ; [z britského originálu ... přeložila Lucie Simonová]. -- Vyd. 1.. -- Praha : Portál, 2005. -- 102 s. : il. ; 11 x 15 cm
Č.záznamu: 001571819]
Motivace / Brian Clegg ; [překlad Jitka Vejmělková]. -- Vyd. 1.. -- Brno : CP Books, 2005. -- iv, 115 s. ; 23 cm
a v bázi ANL :
[Č.záznamu: 000292129]
Definice pojmů motivy, motivace a motivování / Josef Koubek. --  1 fotogr. In: Personalista. -- ISSN 1211-2763. -- Roč. 1, č. 8 (1996), s. 8
[Č.záznamu: 001344196]
Motivace : neviditelná hnací síla / Dan Pink. --  1 fot. In: Moderní vyučování : časopis na podporu rozvoje škol. -- Kladno : AISIS (sdružení), 1997 [1995]-. -- ISSN 1211-6858. -- Roč. 16, č. 5 (2010), s. 20-22.
[Č.záznamu: 001047766]
Vzdělávací strategie. [Část] 5, Motivace / Zdeněk Bělecký. --  1 pozn. In: Učitelské listy. -- ISSN 1210-7786. -- Roč. 14, č. 5 (2006-2007), s. 12
Pokud byste si chtěla nechat od nás zpracovat rešerši (jedná se o placemou službu), podmínky naleznete na http://www.nkp.cz/sluzby/reserse.
Obor
Psychologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
19.02.2014 08:43
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu