minerální vody
Text dotazu
Dobrý den, píši bakalářskou práci na téma: Ochrana zdrojů minerálních vod na Karlovarsku. Ráda bych se zeptala jakou literaturu by jste mi doporučili, jelikož je velký problém sehnat knihu ohledně ochrany minerálních vod. Moc děkuji za Vaši radu
Odpověď
Dobrý den,
k Vašemu tématu uvádíme příklady záznamů o literatuře z báze NKC(knihy) a ANL (články) Národní knihovny, http://www.nkp.cz, záložka Katalogy a databáze. Další záznamy si pak na uvedené adrese můžete vyhledat sama. Titul pojednávají přímo o ochraně minerálních vod na Karlovarsku jsme nenalezli.
knihy:
[Č.záznamu: 002269169]
Minerální vody České republiky : vznik, historie a současný stav / Radan Květ. -- Vyd. 1.. -- Třebíč : Akcent, 2011. -- 150 s., [32] s. barev. obr. příl. : il., mapy ; 24 cm
[Č.záznamu: 002416212]
Podzemní vody České republiky : regionální hydrogeologie prostých a minerálních vod / Jiří Krásný ... [et al.]. -- Vyd. 1.. -- Praha : Česká geologická služba, 2012. -- 1143 s. : il. (převážně barev.), mapy ; 25 cm + mapy a plány ([7] složených l. ; 30 x 42 cm)
[Č.záznamu: 001718363]
České lázně a lázeňství / [vedoucí autorského kolektivu Vladimír Kajlík]. -- Praha : MMR ČR, 2007. -- 218 s. : il. (převážně barev.), mapy ; 30 cm + 1 CD-ROM
[Č.záznamu: 000968599]
Karlovarská lázeňská léčba a medicína na přelomu 20. a 21. století / Pavel Šolc. -- 1. vyd.. -- Praha : Galén, c2000. -- 95 s. : il. ; 23 cm, obsahuje bibliograf
články :
Č.záznamu: 000733246]
Těžba uhlí a ochrana karlovarských termálních pramenů ve východní části sokolovské pánve / František Fraus
In: Zpravodaj Hnědé uhlí. -- ISSN 1213-1660. -- Č. 3 (2000), s. 13-19
[Č.záznamu: 000680838]
Karlovarské prameny / Tomáš Vylita
In: Zpravodaj Hnědé uhlí. -- ISSN 1213-1660. -- Č. 2 (2001), s. 10-16
Geobibline: http://www.geobibline.cz/cs
DATEL, Josef. Některé legislativní aspekty současné hydrogeologie. Vodní hospodářství. 2001, roč. 51, č. 8, s. 236-237.
doporučené odkazy :
http://www.kmv.cz/cs/http://www.kmv.cz/cs/
minerální vody Karlovy Vary
http://cs.wikipedia.org/wiki/Mattonihttp://cs.wikipedia.org/wiki/Mattoni
http://www.svaz-mv.cz/
http://www.pijtezdravouvodu.cz/aktuality/odbornici-z-celeho-sveta-budou-na-mezinarodni-konferenci-v-karlovych-varech-resit-budoucnost-i-blahodarnost-mineralnich-vodhttp://www.pijtezdravouvodu.cz/aktuality/odbornici-z-celeho-sveta-budou-na-mezinarodni-konferenci-v-karlovych-varech-resit-budoucnost-i-blahodarnost-mineralnich-vod
http://cs.wikipedia.org/wiki/Karlovy_Varyhttp://cs.wikipedia.org/wiki/Karlovy_Vary
Obor
Geografie. Geologie. Vědy o zemi
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
19.11.2014 10:27
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu