Mezinárodní svaz studentstva
Text dotazu
Rad by som sa zaujimal ci vo vasom archivu su dokumenty, doklady, ci hocico o cinnosti Mezinarodni svazu studenstva po roku 1968. (Presjnesie od 1969)
Z Archiv UK som dostal informaciu, ze "Mezinarodni svaz studentstva ma vlastni archiv. Jeho sidlo byvalo v narozni budove naproti Právnické fakulte UK Praha, v ulici 17. listopadu. Dnes je v te budove Cassino a jak skoncil archiv nevim.
Odpověď
Ve fondu NK CR jsou pouze tistene publikace ziskane na zaklade prava povinneho vytisku - jejich prehled naleznete v elektronickem katalogu NK CR - bazi NKC http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-a&local_base=nkc.
Podle novinovych clanku z roku 1995 nesmi mit svaz v CR sidlo, nicmene zde muze pusobit. Na internetu jsme nalezli informace o archivu Mezinarodniho svazu studentstva - http://www.iisg.nl/archives/gias/i/10751913.html a stranky svazu (http://www.stud.uni-hannover.de/gruppen/ius/, http://www.ius-uie.org) nicmene doporucili bychom Vam prednostne kontaktovat svaz telefonicky ci pisemne na jeho "prazske" adrese.
Kontaktni adresa Mezinarodniho svazu studentstva (International Union of Students) je
P.O.Box 58
Parizska 25
110 01 Praha
tel.: +420 271 731 257
Podle telefonicke informace neni e-mailova adresa dostupna.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
09.01.2008 16:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu