Metody spojování a převzetí obchodních společností
Text dotazu
Metody spojování a převzetí obchodních společností.
Odpověď
Seznam literatury, zákonných norem a internetových odkazů k tématu
bakalářské práce Metody spojování a převzetí obchodních společností. Další
zdroje a aktuální dostupnost uvedených je možné dohledat v katalogu
knihovny na adrese http://library. vse.cz. K vyhledávání dalších dokumentů
lze využít také Jednotnou informační bránu (http://www.jib.cz/), Souborný
katalog ČR (http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-b&local_base=skc) a elektronické zdroje na adrese http://www.econlib.cz/zdroje/.
Literatura:
Dědič, J. - Čech P.: Obchodní právo po vstupu ČR do EU aneb co všechno se po
1. květnu 2004 v obchodním právu změnilo?  Praha, Polygon 2005.
Kovanicová D. a kol.: Finanční účetnictví světový koncept.  Praha, Polygon
2003.
Vomáčková H.: Účetnictví akvizicí, fúzí a jiných vlastnických transakcí
(vyšší účetnictví). Praha, Polygon 2005.
Zelenka V.: Goodwill -  principy vykazování v podniku. Praha, Ekopress 2006.
Mařík, M. - Dědič, J.: Akvizice a oceňování podniku. Praha, VŠE 1995.
Mařík M.: Koupě podniku jako součást podnikové strategie. Praha, VŠE 1997.
Synek, M.: Podniková ekonomika, Praha, BECK 2002.
Zákon č. 513/1991 Sb. obchodní zákoník
Zákon č. 563/1991 Sb. o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů
Zákon č. 586/1992 Sb. o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů
Zákon č. 143/2001 Sb., o ochraně hospodářské soutěže
Internetové zdroje:
http://www.svses.cz/skola/akce/konf/ucto06/texty/vomackova.pdf
http://www.compet.cz/o-uradu/poslani-a-kompetence/
http://www.justice.cz
http://www.finance.cz/zpravy/finance/115782-pouha-tretina-fuzi-a-akvizicnaplni-ocekavani/
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
31.03.2009 11:13
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu