Mesiereur J.: Třicet pět dnů poprav na Kobyliské střelnici v Praze VIII.
Text dotazu
Pěkný den, vyšla někdy kniha pod názvem Mesiereur J.: Třicet pět dnů poprav na Kobyliské střelnici v Praze VIII. Praha 1994 (?1995)? Bibliografický údaj uvádí J. Čvančara v Někomu život někomu smrt, ale v katalogu SKC není.
Text je na webu lidice.cz, ale zajímá mě, zda někdy vyšel jako kniha (brožura).
Odpověď
Dobrý den, knihu od Jaroslava Mesiereura Třicetpět dnů poprav na Kobyliské střelnici v Praze 8 : oběti německé nacistické okupace Čech vydal v roce 1994 Český svaz bojovníků za svobodu. Tuto publikaci jsme však nalezli pouze v jediném katalogu, a to v Městské knihovně v Praze (katalog knihovny se nachází na adrese
http://www.mlp.cz/cgi/ebaweb/menu/search).
Městská knihovna v Praze spravuje a buduje speciální fond pragensií, takže je možné, že právě z tohoto důvodu knihu získala (více informací o studovně pragensií na
http://www.mlp.cz/infomarpra.php)
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
14.11.2007 16:26
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu