Měkčení tvrdého pečiva

Text dotazu

Dobrý den, lze prosím změkčit ztvrdlý chléb a pečivo jinak než rozmočením - tak, aby si podrželo tvar a dalo se krájet, mazat a kousat jako za čerstva? Pokud je to nutno provádět za tepla, lze to nějak dělat v obyčejné (nevařicí, jen ohřívací) mikrovlnce? Jiné zařízení pro ohřev potravin (plotýnku, hořák, troubu ani varnou konvici) nemám a nechci. Díky za radu.

Odpověď

Dobrý den, 

děkujeme za Váš dotaz. Bohužel jsem nenašel jiné varianty, než píšete. Doporučuji obrátit se na Pražský kulinářský institut (https://www.prakul.cz/course/), kde budou vědět více. 

Obor

Technika, technologie, inženýrství

Okres

--

Knihovna

Národní technická knihovna

Datum zadání dotazu

30.09.2019 08:00

Přidat komentář

Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.

Zapište číslici "pět".

Hledání v archivu