Medailisté z ČSTV v roce 1988
Text dotazu
Dobrý den! Prosím,kteří medailisté se zůčastnili
7.sjezdu ČSTV v listopadu
l988 ?
Odpověď
Dobrý den,
VII. sjezdu ČSTV 1988 se zúčastnili tito medailisté:
Miloslav Bednařík - zasloužilý mistr sportu, československý reprezentant ve sportovní střelbě, držitel stříbrné medaile z OH v Soulu.
Věra Čáslavská - zasloužilá mistryně sportu, bývalá československá reprezentantka ve sportovní gymnastice, olympijská vítězka.
Josef Lohyňa - zasloužilý mistr sportu, československý reprezentant v zápase, držitel bronzové medaile z OH v Soulu.
Josef Pribilinec - zasloužilý mistr sportu, československý reprezentant v atletice, olympijský vítěz  OH v Soulu.
Emil Zátopek - zasloužilý mistr sportu, československý reprezentant v atletice, olympijský vítěz.
Jan Železný - zasloužilý mistr sportu, československý reprezentant v atletice, držitel stříbrné medaile z  OH v Soulu.
Pokud Vás zajímá VII. sjezd ČSTV v roce 1988, doporučujeme tyto zdroje:
*VII. sjezd ČSTV : Praha 18.-20. listopadu 1988 : podkladové materiály.
Praha : ÚV ČSTV, 1988. [23] l.
*Protokol VII. sjezdu ČSTV : Praha 18.-20. listopad 1988. Praha : Olympia, 1988. 336 s.
*Protokol sjezdu České organizace Československého svazu tělesné výchovy :
sjezd ČO ČSTV Praha 8.-9. 10. 1988 : [sborník]. Praha : Olympia, 1988. 156 s.
*Přehled o činnosti ČSTV od 6. do 7. sjezdu v letech 1983-1987 : materiál pro delegáty 7. sjezdu ČSTV Praha 18.-20. 11. 1988 : [sborník]. Praha :
Olympia, 1988 (Ostrava : Metasport). 199 s.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
27.04.2010 10:02
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu