Máte, prosím, Křesťanské listy a Husův lid 62, 1960?
Text dotazu
Vážení,
celostátní vyhledávač NK mi prozradil, že byste měli mít Křesťanské listy a Husův lid 62, 1960. Bohužel nejsem schopná uvedené periodikum vystopovat ve vašich katalozích. Máte je? A půjčíte mi je příští středu až čtvrtek k nahlédnutí?
Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
do studovny Náprstkova muzea jsem Vám připravila  na středu 31.1. a čtvrtek 1.2.  Křesťanské listy a Husův lid: Časopis Národní jednoty československých Protestantů v Americe a Kanadě, Chicago, Ill.roč. LXII(XXI) 1960, č. 1- 3, 6, 7. Ostatní čísla nemáme.
Použité zdroje
Linková,M. - Zahradníček,V. Krajanská sbírka Knihovny Náporstkova muzea. Praha 1994.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
Praha
Knihovna
Knihovna Náprstkova muzea
Datum zadání dotazu
25.01.2018 16:41
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu