Marně hledám píseň s muzikálu Muž se železnou maskou "MŮJ BUĎ DÁL K SOBĚ BŮH SI TE VZAL.
Text dotazu
Prosím poraďte kde můžu tuto píseň v celém znění najít. Interpretem by měl být Petr Kolář a Iveta Bartošová nebo Leona Machálková.
děkuji
Odpověď
Dobrý den,
píseň Můj buď dál je opravdu z muzikálu Muž se železnou maskou, který by měl mít premiéru 1.11.2017. Píseň byla představena Radiem Impuls v polovině května tohoto roku. Text na hudbu Michala Davida složil Lou Fanánek Hagen, zpívá Petr Kolář a Alžběta Bartošová. Předpokládáme, že se na internetu objeví až po listopadové premiéře.
Použité zdroje
http://www.muzsezeleznoumaskou.cz/
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.09.2017 17:37
T-Pack píše:
Úterý 26.09.2017 20:26
M píše:
Čtvrtek 08.04.2021 05:33
Duet s Petrem Kolářem naleznete jako bonus na CD Leony Machálkov~výšky
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu