Marie Brahová - Háčkovaní andělíčci
Text dotazu
Hledám knížku od autorky Marie Brahová - Háčkovaní andělíčci - vydáno v Českých Budějovicích.
Odpověď
Dobrý den,
sešit s pracovními postupy pro výrobu vánočních andílků s názvem "Háčkovaní andělíčci" má v současné době již třetí pokračování. Brožury ovšem nebyly vydány v Českých Budějovicích ale v Náchodě.
Mezi lety 2010 - 2012 vyšly následující tři díly:
* BRAHOVÁ, Marie. Háčkovaní andělíčci. Vyd. 1. Náchod: M. Brahová, 2010. ISBN 978-80-86650-49-4.
* BRAHOVÁ, Marie. Háčkovaní andělíčci. Vyd. 1. Náchod: M. Brahová, 2011. ISBN 978-80-86650-52-4.
* BRAHOVÁ, Marie. Háčkovaní andělíčci. Vyd. 1. Náchod: M. Brahová, 2012. ISBN 978-80-86650-56-2.
V Národní knihovně ČR jsou v současné době pro prezenční studium dostupné první dva díly. Třetí díl je zpracováván do fondu.  Pokud jste registrovanou čtenářkou NK ČR, můžete si  publikace objednat prostřednictvím Online katalogu NK ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/nkc. Pokud  byste měla zájem do publikací nahlédnout a dosud nejste v Národní knihovně ČR registrovaná, můžete si před návštěvou NK ČR knihy předem objednat po dokončení tzv. předregistrace: http://wwwnew.nkp.cz/sluzby/chci-sluzbu/stat-se-ctenarem/sluzby/predregistrace.  Z dostupných exemplářů Vám můžeme taktéž nabídnou kopie zhotovené na zakázku. V tomto případě nemusíte být uživatelkou Národní knihovny. Cena zhotovení kopií na zakázku se řídí platným ceníkem NK ČR: http://wwwnew.nkp.cz/sluzby/dulezite-odkazy/cenik .  Jedna strana A4 černobílá je účtována 2,- Kč, barevná A4 = 12,- Kč. K ceně za kopie je připočítáván příplatek za přípravu předloh = 30,- Kč. Hotové kopie je možné vyzvednout osobně v Referenčním centru NK ČR (po - so,
9.00 - 19.00) či nechat zaslat poštou. Při zasílání kopií je účtováno balné (35,- Kč) a poštovné (dle ceníku České pošty s.p.).
V souladu s autorským zákonem č. 216/2006 Sb., kterým se mění zákon č. 121/2000, o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským, jsou kopie zhotovené NK ČR určeny pouze ke vzdělávací, výzkumné a osobní potřebě objednavatele.
Kromě Národní knihovny ČR nabízejí zmíněné brožury i jiné knihovny v ČR viz:
* Souborný katalog ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/skc
* jednotná informační brána: http://www.jib.cz
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
28.12.2012 13:05
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu