Marc Uri Porat
Text dotazu
Dobrý den, prosím vás, potřebovala bych nutně nějaké základní životopisné (stručné) informace o životě amerického ekonoma francouzského původu : Marc Uri Porat, který se zabýval ekonomií informací.
Odpověď
Dobrý den, bohužel, biografické informace o M.U.Poratovi neuvádí žádný nám dostupný biografický zdroj. Na internetu můžete dohledat základní životopisné udaje na stránkách
Infoamerica.org:
* http://translate.google.com/translate?u=http://www.infoamerica.org/teoria/porat1.htm&sl=es&tl=en.
Zdroje, ve kterých jsme informace hledali:
*  Who's who in economics. 3rd ed. Cheltenham : Edward Elgar, c1999. ISBN 1-85898-886-1.
*  PRESSMAN, Steven. Encyklopedie nejvýznamnějších ekonomů. 1.vyd. Brno :
Barrister & Principal, 2005. ISBN 80-86598-57-8.
*  SOJKA, Milan. Kdo byl kdo : světoví a čeští ekonomové. 1. vyd. Praha :
Libri, 2002. ISBN 80-7277-055-1.
*  SOJKA, Milan. Malá encyklopedie moderní ekonomie. 5., aktualiz. vyd.
Praha : Libri, 2004. ISBN 80-7277-258-9.
*  Who was Who. Vol. 3-6, 1929-1970. London : Adam and Ch. Black,  1967.
*  World Biographical Archives
(http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_mikrofise.htm)
aj. (encyklopedie a slovníky dostupné ve fondu Referenčního centra NK ČR).
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.10.2009 13:15
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu