Mapování zakázek (procesní mapování)
Text dotazu
Dobrý den prosím Vás o zaslání literatury na dané
téma "Mapování v procesu zpracování zákaznických objednávek ve výrobní
firmě"
Odpověď
Možné zdroje informací nabízím níže, další lze čerpat ze Souborného
katalogu VŠE na adrese http://library.vse.cz. Katalog pro prohlížení a
vyhledávání je volně dostupný. Závěrečné vysokoškolské práce nejsou volně
přístupné.
Klíčová slova: procesní mapování, procesní řízení, štíhlé myšlení, value
stream mapping, logistika (nejsem ekonom, takže doufám, že klíčová slova
jsem volila správně)
Literatura:
Veber, Jaromír: Management : základy, moderní manažerské přístupy,
výkonnost a prosperita. Praha : Management Press, 2009. ISBN
978-80-7261-200-0 (váz.)
Košturiak, Ján: Štíhlý a inovativní podnik. Praha : Alfa Publishing, 2006.
ISBN 80-86851-38-9 (váz.)
Porter, Michael E.: Konkurenční strategie : metody pro analýzu odvětví a
konkurentů. Praha : Victoria Publishing, 1994. ISBN 80-85605-11-2 (váz.)
Porter, Michael E.: Konkurenční výhoda : jak vytvořit a udržet si
nadprůměrný výkon. Praha : Victoria Publishing, [1994]. ISBN 80-85605-12-0
(váz.)
Řepa, Václav: Podnikové procesy : procesní řízení a modelování. Praha :
Grada, 2007. ISBN 978-80-247-2252-8 (brož.)
Merrill, Peter: Innovation generation : creating an innovation process and
an innovative culture. Milwaukee : ASQ Quality Press, c2008.
Lambert, Douglas M.: Logistika : příkladové studie, řízení zásob, přeprava
a skladování, balení zboží. Brno : CP Books, 2005. ISBN 80-251-0504-0
(brož.)
Pernica, Petr: Logistika pro 21 století : (supply chain management). Díl
1-3. Praha : Radix, 2005.
Internetové zdroje:
http://www.systemonline.cz/clanky/procesni-rizeni-jako-zdroj-efektivity.htm
http://www.dashofer.cz/management-procesu-productiso2/
http://www.podnikatel.cz/clanky/jak-mapovat-trh-a-konkurenci/
http://www.konference.fbm.vutbr.cz/workshop/papers2007/makovec.pdf
http://www.centrumpi.eu/UserFiles/Media/M.Marek_Implementace%20vyrobnich%20systemu.pdf
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
10.02.2011 10:20
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu