Mám dotaz z historie Karlových Varů . V kterých místech čtvrtě Rybáře stála benzínová pumpa kolem roku 1960-65 děkuji
Text dotazu
Kde stála benzínová pumpa v Rybářích ? Pamatuji starou benzínovou pumpu u Becherovky a na Vyhlídce . Nevím , kde hledat pamětníky . Děkuji
Odpověď
Bohužel se nám v našich pramenech nepodařilo zjistit žádnou bližší informaci.
Prosím obraťte se na Státní okresní archiv Karlovy Vary nabo na Magistrát města Karlovy Vary,
Odbor památkové péče.
Státní okresní archiv Karlovy Vary
Mgr. Milan Augustin
Nám. 17. listopadu 2
360 05 Karlovy Vary
tel: 353 656 155
email: soka-kv@soaplzen.cz
Magistráít města Karlovy Vary
Odbor památkové péče
U spořitelny 2
360 20  Karlovy Vary
E-mail: a.haidlmaier@mmkv.cz
Případně můžete zkusit také Klub přátel Karlových Varů
Klub přátel Karlových Varů, z.s.
Nová Louka 23,36001,Karlovy Vary
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
Karlovy Vary
Knihovna
Krajská knihovna Karlovy Vary
Datum zadání dotazu
06.04.2021 08:00
Michaela Němcová píše:
Středa 07.04.2021 20:09
Tak nám to nedalo a pátrali jsme dále a pomocí našich přátel z Židovské obce KV a Muzea KV jsme zjistili, že čerpací stanice stala na dnešní ulici Sokolovská v místech, kde dnes stojí obytný činžovní dům, ve kterém bývala jídelna a masna. Stojí před areálem byvaleho pivovaru. Máme k dispozici i fotografii. Krajská knihovna Karlovy Vary.
ROSI píše:
Pátek 29.11.2024 12:33
Stará benz.pumpa v Rybářích stála proti pivobaru, dnes ještě před nynější zastávkou MHD
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu