Malotraktory
Text dotazu
Zajímám se o historii výroby malotraktorů, speciálně od firmy Agrostroj Prostějov. Zajímaly by mě i různé uživatelské návody, seznamy dílů atd.
Bylo by možné něco takového najít v archívu knihovny?
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme Vám za využití našich služeb. Na toto téma bylo vydáno velké množství literatury.
V našem fondu můžete najít:
ČSN EN 709+A2 Zemědělské a lesnické stroje - Ručně vedené malotraktory s nesenými rotačními kypřiči, motorové okopáváčky, motorové okopávačky s hnacím kolem (koly) - Bezpečnost  : Agricultural and forestry machinery - Pedestrian controlled tractors with mounted rotary cultivators, motor hoes, motor hoes with drive wheel(s) - Safety   / [zpracovatel Oldřich Petr, Ludmila Fuxová] Poznámka: Tato norma je českou verzí evropské normy EN 709:1997+A2:2009
Publikace jsou ke studiu – studovna časopisu 3. NP ČSN online.
Vacek, Karel. Malotraktor Oleško. Príslušenstvo. 1. vyd.. Bratislava : Alfa, 1977/79/.
Vacek, Karel. Malotraktor Oleško. Príslušenstvo. 2. vyd.. Bratislava : Alfa, 1980
Tabulky shodných náhradních dílů strojů národního podniku Agrostroj Pelhřimov. Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1962.  91 s. : il.
Dále Vám zasíláme další zajímavou literaturu:
Jubilejní katalog národního podniku Agrostroj, nositele Řádu práce, závod Prostějov. -- Prostějov : Agrostroj, 1963. -- 23 s. + 1 volná příl.
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. X-0509.334
Jubilejní katalog národního podniku Agrostroj Prostějov : závod Prostějov. -- Prostějov : Agrostroj, 1958. -- 67 s.
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. X-0509.332
Zprávy dokumentačního oddělení n.p. Agrostroj Prostějov. Čís. 20/21. -- Prostějov : Agrostroj, 1961. -- 42 s.
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. II 313.223/ 3-4(24-25)
Technické a ekonomické informace. Čís. 1/22. -- Prostějov : Agrostroj, 1961. -- 30 s.
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. II 313.223/ 1(22)
Časopisy:
Wikovák : časopis zaměstnanců závodů na hospodářské stroje Agrostroj, n.p., závod Wikov. -- Prostějov : ZOS ROH, 1946-50
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. III 292.092
Roky: 1948-50, Svazky: 3-5
Prostějovský strojař : časopis zaměstnanců n.p. Agrostroj Prostějov. -- Prostějov : ZOS ROH, 1950-1966
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. III 292.092
Roky: 1951-66, Svazky: 6-21
Publikace o konkrétních strojích - např.:
Mlátička MA 90 a MAJ 90 : Seznam náhradních dílů. -- Prostějov : Agrostroj, [1954]. -- 51, [1] s. ; 8° ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně *
Třidič brambor TB-26 : vyrábí Agrostroj Prostějov, n.p. : dodává Ústřední podnik zemědělské techniky. -- Prostějov : Agrostroj, 1963. -- 51 s.
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. X-0504.792
Tento seznam není vyčerpávající. Pokud byste si přál vyčerpávající seznam literatury na toto téma využijte našich rešeršních služeb viz. http://www.techlib.cz/cs/129-resersni-sluzby.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
27.12.2010 11:06
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu