Lze sehnat v elektronické podobě Všeobecný zákoník o zločinech a trestech na ně z roku 1787, respektive přepsaná ustanovení?
Text dotazu
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli lze v elektronické podobě dohledat Všeobecný zákoník o zločinech a trestech na ně z roku 1787, sice jeden dotaz ohledně tohoto zákoníku zde byl již v roce 2010 položen, nicméně odkazy už nejsou aktuální.
Odpověď
Dobrý den,
odkaz na digitalizovanou podobu Všeobecného zákoníku o zločinech a trestech na ně (Práwa wsseobecná nad Prowiněnjmi, a gich Trestmi) z roku 1787  najdete na https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000017747&local_base=KPS.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
20.06.2018 12:23
Anonym píše:
Neděle 25.11.2018 07:33
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je dostupý digitalizovaný trestní zákoník z roku 1803 (Kniha práw nad přečiněnjmi hrdelnjmi a těžkými řádu Městského). Odkyzy, které zde byly dříve uvedeny, nefungují. děkuji.
PSK - admin píše:
Úterý 27.11.2018 14:17
Dobrý den,
zákoník z roku 1803 „Kniha práw nad přečiněnjmi hrdelnjmi a těžkými řádu Městského, (totiž Policye) přestupky. [Djl prwnj, djl druhý]. Wjdeň: J.T. Grozný z Trattnerůw, 1804. 328, 216 s.“ je dostupný v digitální knihovně Kramerius. Nevztahují se na něj autorská práva, proto je veřejně dostupný z adresy: http://kramerius.nkp.cz/kra[…]p;idpi=22123191&author=
Záznam v katalogu: https://aleph.nkp.cz/F/SPQY[…]&set_number=208204#tail
Pokud Vám stránky nejdou prohlédnout, bude na vině pravděpodobně neaktualizovaný plugin ve Vašem prohlížeči. Návod na instalaci pluginů naleznete zde: https://drive.google.com/[…]/view
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu