lokalizační faktory
Text dotazu
Dobrý den chtěla bych se zeptat : potřebuju vědět něco o lokalizačních faktorech chemie , nikde na internetu to není a tak prosím jestli by ste mi nemohli napsat něco o těch lokalizačních faktorech nebo co ovlivňuje rozmístění chemického průmyslu Předem děkuji za odpověď. Prosím odpovězte mi co nejdříve.
Odpověď
Dobrý den,  obecnou charakteristiku  lokalizačních faktorů naleznete např. v :
* Ekonomická a sociální geografie. Plzeň : Aleš Čeněk, 2008. s. 198-203 [lokalizační faktory průmyslu]. ISBN 978-80-7380-114-4.
* WILAM, Petr. Geografie průmyslu [elektronický zdroj]. Ostrava : Ostravská univerzita, 2007. 1 CD-R : barev. ISBN 978-80-7368-345-0
* ČUNDELÍK, Dušan. Formy spoločenskej organizácie výroby : lokalizácia závodov. Bratislava : Edičné stredisko Vysokej školy ekonomickej v Bratislave, 1973. 90 s.
* JEŽEK, Jiří. Prostorová a regionální ekonomika. Plzeň : Západočeská univerzita v Plzni, 1999. 234 s. ISBN 80-7082-575-8.
Lokalizační faktory chemického průmyslu jsou pak uvedeny např. v následujících publikacích nebo na internetu:
* KRAJÍČEK, Libor. Geografie průmyslu. Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1982. s. 84-85.
* BOBUŠ, Alexander. Formy společenskej organizácie priemyselnej výroby. 2.čiasť, Lokalizácia priemyslu. Bratislava : Edičné stredisko Vys. šk. ekon., 1968. 148 s.
* http://www.gisaci.upol.cz/filesftp/10_prednaska.ppt - slide Lokalizační faktory chemického průmyslu
* http://www.gisaci.upol.cz/filesftp/Geografie_prumyslu(20str).doc
Odkazy na další literaturu k tomuto tématu najdete i v archivu služby Ptejte se knihovny (http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/zemepis-prumysl).
Obor
Chemie. Krystalografie. Mineralogické vědy
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
29.04.2009 13:02
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu