literatura na téma: Sociální dávky pro rodinu s dětmi v EU; systém důchodového zabezpečení v EU
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli existuje nějaké literatura, pokud možno v českém jazyce, na téma: Sociální dávky pro rodinu s dětmi v EU nebo Systém důchodového zabezpečení v EU, případně jiná kniha, ve které bych našla informace podobného typu.
Odpověď
Dobrý den,
informace byste mohla čerpat např. z následujících publikací:
KOLDINSKÁ, Kristina, ŠTEFKO, Martin. Sociální reformy ve střední Evropě - cesta k novému modelu sociálního státu? Praha: 2011.
MAŇÁK, Martin. 100 otázek a odpovědí o Evropské unii. Praha: Ministerstvo zahraničních věcí ČR, 2000.
TRöSTER, Petr. Právo sociálního zabezpečení. Praha: C. H. Beck, 2008.KREBS, Vojtěch. Sociální politika. Praha: Wolters Kluwer ČR, 2010.
Zdravé stárnutí. Výzva Evropě stručná verze. Praha: Státní zdravotní ú=stav, 2008.
DOLANSKÝ, Hynek. Veřejné zdravotnictví. Opava: Slezská univerzita, 2008.
Informace lze nejspíš najít i na různých stránkách o EU. Sociální politikou se zabývá např.
http://poradna.nrzp.cz/.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
17.12.2013 08:53
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu