literatura na téma "komercializace olympijských her"
Text dotazu
Dobrý den,
obracím se na Vás s žádostí o pomoc při hledání literatury na téma komercializace olympijských her. Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Odpověď
Dobrý den,
z dostupných zdrojů Národní knihovny uvádíme - o knihách z báze NKC a záznamy o článcích z báze ANL, http://www.nkp.cz, záložka Katalogy a databáze - uvádíme záznamy týkající se olympijských her:
Báze NKC (knihy):
-[Č.záznamu: 000021428]
Olympijské hry : od Athén 1896 po Moskvu 1980 / Karel Procházka ; Fot. K. Novák... [aj.]. -- 1. vyd.. -- Praha : Olympia, 1984. -- 639 s.
-[Č.záznamu: 000687133]
Olympijské hry antické a moderní / [Autor:] František Krátký. -- Praha : Čs. společ. pro šíření polit. a věd. znalostí, 1960. -- 47, [1] s
-[Č.záznamu: 000160392]
Olympijské hry novověku : Výsledky / Zprac. Jan Sokol. -- 1. vyd.. -- Praha : Olympia, 1974. -- 431, [1] s.
-[Č.záznamu: 001313578]
Olympijské hry od Atén 1896 k Aténám 2004 / [Clive Gifford ; z anglického originálu ... přeložil Stanislav Křížek]. -- 1. vyd.. -- Havlíčkův Brod : Fragment, 2004. -- 80 s.
[Č.záznamu: 000123630]
-Olympijské paměti / Pierre de Coubertin ; z franc. orig. přel. Jiří Kroutil ; dodatek Pierre de Coubertin, život a dílo a vysvětlivky k textu zprac. František Kroutil. -- 1. vyd.. -- Praha : Olympia, 1977.
Gérard Schaller ... [et al.]: Olympijské hry 1896-2004 -Olympijské hry - dějiny - rok 1894-1927 - vzpomínky
Coubertin, Pierre de (1863-1937 zakladatel novověk. olympij. her) - život a dílo
ANL(články) :
-[Č.záznamu: 001115702]
Olympijské hry / Petruška Šustrová. --  il.
In: Lidové noviny. -- ISSN 0862-5921. -- Roč. 21, č. 74 (20080328), s. 12
-[Č.záznamu: 000274509]
Olympijské hry by měly být raději zrušeny / Martin Komárek
In: Mladá fronta Dnes. -- Praha. -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 7, č. 186 (19960810), s. 10
-[Č.záznamu: 001167548]
Olympijské hry - fenomén moderní doby / František Morkes. --  1 obr.
In: Rodina a škola. -- ISSN 0035-7766. -- Roč. 55, č. 7 (2008), s. 29
-[Č.záznamu: 002221010]
Mr-Sport.cz [elektronický zdroj] : zprávy z olympijských her. -- [Česko] : Martin Hrkal, [2009]-  http://www.mr-sport.cz/ internetové zdroje:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Olympijsk%C3%A9_hry
http://www2.olympic.cz/cz/cesky-olympijsky-vybor/1001/kontakty :
OLYMPIJSKÉ STUDIJNÍ A INFORMAČNÍ CENTRUM ČESKÉHO OLYMPIJSKÉHO VÝBORU Fakulta tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy José Martího 31
162 52 Praha 6
budova B, č. 430
tel. a fax: +420 220 562 238
e-mail: kolar@olympic.cz
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.05.2013 13:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu